Tidsrummet

  • Tidsrummet Tidsrummet - fra Søndre Havnedag den 26. august 2017 Martin Håkan/Coverganda.dk
Byrummet Tidsrummet på Søndre Havn indbyder til leg og aktivitet - og til fordybelse i planerne for den kommende bydel.

Tidsrummet giver plads til fri leg for både børn og voksne. Her finder du den maritime legeplads med en "bøjeskov" af orangerøde jordbærbøjer, som du ikke kan blive for gammel til at sætte dig på.

Du kan også benytte siddemøblerne eller være aktiv på klatrevæggen eller tage en gyngetur - og i byrummets udstilling kan du fordybe dig i informationsplancherne, der fortæller om Køge Kyst-projektet og om nogle af boligerne i den nye bydel og et 400 kvadratmeter stort påmalet kort på asfalten viser, hvordan den kommende bydel forventes at tage sig ud i år 2030

Du kan også opleve den sjove og skæve kunstinstallation Tårnmanden, som kommer fra en kunstudstilling af Randi & Katrine i 2015, hvor den stod på Havnepladsen. Tårnmanden er udformet med udgangspunkt i Køges historiske arkitektur, og hans farver er hentet fra Køges huse.

Tidsrummet er udviklet af Køge Kyst i tæt dialog med brugere, arkitekterne fra BogL Aps og EVM Landskab – og Pletten er blevet til i et samarbejde mellem Køge Kyst, BogL Aps og SwingShoes Køge.