Skriv dig på Køge Kysts boligliste

Hvis du overvejer at bo i de nye boligkvarterer på Søndre Havn og i Stationsområdet, kan du her på siden, helt uforpligtende, lade dig skrive op med dine nærmere boligønsker.

Køge Kyst vil løbende informere pr. mail, når der er nyt om boliger i Køge Kyst - fx om nye aftaler med bygherrer og om, hvordan du kommer i dialog med en bygherre eller mægler om boliger i et givent byggeri.

Det er vigtigt at tilmelde sig boliglisten, hvis man ønsker at holde sig orienteret om nye boliger i Køge Kyst.

Bemærk: Køge Kysts boligliste ikke er en venteliste til konkrete boliger men kun en måde at holde sig orienteret på. Ønsker du at stå på venteliste til konkrete boliger, skal du kontakte de enkelte boligprojekter.

Privatlivspolitik 

Vi opbevarer dine personoplysninger elektronisk i et eksternt udsendelsessystem, hvor vi har aftale om datasikkerhed. Vi videresender ikke dine personoplysninger. Du kan til en hver tid afmelde dig, enten ved at kontakte Køge Kyst P/S eller ved at klikke "afmeld" i bunden af de mails, vi sender til dig. Herefter sletter vi dine data, så snart der er mulighed for det. Du har til en hver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi har om dig, hvad de benyttes til, og hvor de opbevares. Se hele Køge Kysts privatlivspolitik her.

Se kontaktmuligheder og andre praktiske oplysninger for de forskellige boligprojekter her.