Seniorboliger i Køge Kyst

Køge Kyst rummer mange muligheder for at bo godt i den modne alder – tæt på naturen og Køges hyggelige centrum med mange indkøbsmuligheder – og mange muligheder for et aktivt liv. Der er også egentlige seniorlejeboliger at få – bl.a. med fokus på fællesskab.

I Køge Kyst er der mange muligheder for at få en nem, moderne bolig tæt på naturen og Køges hyggelige centrum med et stort udvalg af indkøbsmuligheder og aktiviteter. Der er både lejligheder, både til salg og til leje – og mange har egen terrasse eller altan og i nogle tilfælde udsigt til havet.

Er man til en egentlig seniorbolig, opfører PensionDanmark i samarbejde med Realdania lejelejligheder i et boligfællesskab for 50+-segmentet. Boligfællesskabet hedder ”Broen” og kommer med sine 28 lejligheder til at udgøre ca. en tredjedel af PensionDanmarks boligbebyggelse ”Skibet”.

Læs mere om Skibet og Broen her – eller besøg Skibet og Broens egen hjemmeside.

Derudover kommer der 12 almindelige seniorlejeboliger i Enggaarden og Engparken, som Bonava opfører for PFA.

Kontakt John Borella i Bonava på mail john.borella@bonava.com eller tlf. 25 19 50 83, hvis du vil høre mere om mulighederne for at bo i seniorboligerne eller de øvrige lejeboliger i Enggården eller Engparken.