Kontakt bygherrer og mæglere

Er du interesseret i konkrete boliger i Køge Kyst-området, kan du kontakte de bygherrer, der sælger boligerne, eller deres mæglere. Find kontaktoplysningerne her på siden.

I menuen neden for kan du læse mere om eksisterende og kommende boligbyggerier på Søndre Havn. Her finder du ligeledes alle relevante kontaktinformationer.KYSTENGEN

Kystengen opføres af Bonava og rummer 62 boliger i størrelsen 67-136 m2. Byggeriet er tegnet af Tegnestuen Vandkunsten, og har byggestart i februar 2018 med forventet indflytning i sommeren 2019.

Bonava har særligt fokus på rummet mellem husene og på at skabe områder, hvor beboerne kan trives, føle sig hjemme og opleve samhørighed. Bonava har i alt erhvervet sig tre byggefelter på Søndre Havn, hvor Kystengen er det første byggeri, de opfører. 

Bonava står for salg af boligerne, og salgsteamet kan kontaktes på tlf. 72 30 10 49 eller mail bobutik@bonava.dk. På www.bonava.dk er det desuden muligt at tilmelde sig mailliste og modtage information om udvikling af projekter, kommende salgsstart mm.

Læs mere om Kystengen her.

Relaterede nyheder:
"Bonava skal opføre sit tredje boligbyggeri på Søndre Havn i Køge” (22.05.17)

"Bonava satser stort på Køge Kyst" (12.12.16)

STRANDTERRASSERNE

Aberdeen Standard Investments opfører boligbyggeriet Strandterrasserne tegnet af COBE. Byggeriet rummer 55 boliger fordelt på ejerlejligheder, rækkehuse og penthouses.
Boligerne forventes indflytningsklar i begyndelsen af 2020. 

Strandterrasserne går formentlig i salg i løbet af juni eller juli 2018, men det er allerede nu muligt at kontakte ejendomsmægleren danbolig:

Danbolig Køge: Søren Jagd Lauritsen, tlf.: 56 66 20 00, mail: soeren.lauritsen@danbolig.dk

Danbolig Projektsalg: Niels Hald, tlf.: 32 83 06 10, mail: projektsalg.kk@danbolig.dk

Relaterede nyheder:
”Strandterrasserne” af COBE skyder op på Køges havn (08.05.18)

HAVBLIK

Havblik er opført af Casa Nord og Kuben Byg. Boligbyggeriet rummer 66 lejligheder på mellem 67 og 154 m2 - alle med egen altan, terrasse eller tagterrasse. De første beboere flyttede ind i december 2017. 

Der henvises til ejendomsmægler DanBolig Køge på tlf. 56 66 20 00.

Besøg hjemmesiden for Casa Nord/Kuben Bygs boligprojekt "Havblik".

Relaterede nyheder:
"Nu flytter beboerne ind i Havblik" (15.12.17)
"Casa Nord og Kuben Byg åbner for boligsalg på Søndre Havn" (13.08.15)

FÆLLESBYG KØGE KYST

Fællesbyg Køge Kyst er et beboerdrevet boligprojekt, et byggefællesskab, som skal opføre et nyt byggeri centralt på Søndre Havn med plads til 40-50 ejerboliger.

Den bærende idé er, at de kommende beboere stifter en forening og derigennem hyrer en entreprenør til at stå for opførelsen af det arkitekttegnede byggeri. Hver enkelt beboer får hermed indflydelse på både egen bolig og den overordnede ramme. En del af byggeriet vil rumme lokaler til fælles aktiviteter fx et ”forsamlingshus” til fællesspisning, møder og børnefødselsdage.  

Bag Fællesbyg Køge Kyst står et partnerskab mellem Selskabet for Billige Boliger, Tegnestuen Vandkunsten og Køge Kyst.

Besøg hjemmesiden for Fællesbyg Køge Kyst

Kontakt Fællesbyg Køge Kyst på mail: faellesbygkoege@gmail.com 

Relaterede nyheder:
”Byggefællesskab i den nye bydel Køge Kyst" (03.03.17)
"Første skridt taget til byggefællesskab på Søndre Havn i Køge" (24.03.17)

STRANDPARKEN - LEJEBOLIGER

Strandparken dækker over to arkitektonisk forskellige boligkarréer, der skal rumme i alt 129 lejeboliger i størrelsen 63–127 m2.

Arkitektgruppen er totalentreprenør på den ene karré, der forventes at stå færdig i sommeren 2018, mens Calum er totalentreprenør på den anden karré, der forventes at stå færdig i begyndelsen af 2019. 

Begge karréer overdrages efter opførelsen til DADES og udlejes gennem Newsec Datea. Det er muligt at skrive sig på en uforpligtende venteliste til en lejebolig i Strandparken pr. mail til boligudlejning@newsec.dk.

Relaterede nyheder:
"Nyt byggeri til lejeboliger i Strandparken går i gang på Søndre Havn" (09.02.2018)
"Calum skal opføre leje- og ungdomsboliger på Søndre Havn" (09.03.16)

SKIBET OG BROEN - LEJEBOLIGER

Skibet og Broen opføres af PensionDanmark og dækker over 90 bæredygtighedscertificerede boliger på Søndre Havn. Heraf skal en tredjedel indrettes som boligfællesskab for 50+ segmentet, mens de resterende to tredjedele indrettes som almindelige boliger – kaldet hhv. Skibet og broen.

 

Byggeriet er tegnet af Tegnestuen Vandkunsten og Enemærke & Petersen er entreprenør på projektet.

 

Boligerne forventes indflytningsklar i marts 2020.

 

Det er muligt at tilmelde sig interesselister for begge boformer her og modtage nyheder om byggeriet. En egentlig, anciennitetsgivende venteliste forventes etableret i løbet af foråret 2019.

 

Relaterede nyheder:

”PensionDanmark samarbejder med Realdania om boligbyggeri i Køge” (14.06.17)

 

ENGGÅRDEN OG ENGPARKEN - LEJEBOLIGER

Bonava opfører to boligkarréer med lejeboliger for PFA - Enggården og Engparken - med 137 lejeboliger, heriblandt 12 seniorboliger.

Boligerne vil indgå i tilbuddet PFA Boliger, som PFA’s kunder har fortrinsret til at leje. De første boliger skal stå klar i sommeren 2020.

Kontakt
Vil du vide mere om Enggården og Engparken, kan du kontakte John Borella hos Bonava på mail john.borella@bonava.com eller tlf. 25 19 50 83.

Relaterede nyheder:
"Bonava opfører to boligkarréer til PFA i Køge Kyst" (19.08.2018)

STRANDENGEN

Strandengen er opført af Arkitektgruppen og rummer i alt 43 boliger i størrelsen 82-129 m2. Alle lejligheder har adgang til egen altan eller terrasse, og de fleste har udsigt over vand, strand og eng. Strandengen stod færdig i foråret 2017.

Arkitektgruppen henviser til ejendomsmægler Home Køge på tlf. 56 66 00 13 og e-mail koege@home.dk.

Besøg hjemmesiden for Strandengen.

Relaterede nyheder: 
"Køgensere gav Søndre Havns nye beboere en varm velkomst" (02.06.17)
”Køge Kyst inviterer til velkomstarrangement for bydelens første beboere” (19.05.17)
"Første spadestik på boligbyggeriet Strandengen" (25.02.16)
”Arkitektgruppen er gået i salg på Søndre Havn” (02.07.15) 

RÅDHUSSTRÆDE

Rådhusstræde opføres af TK Development og huser 28 boliger på det nye bugtede indkøbsstrøg i Stationsområdet, Rådhusstræde. Boligerne er fordelt på tre byggerier tegnet af Årstiderne Arkitekter. Boligerne er udformet som enten ejerlejligheder eller toetagers ”Townhouses” og varierer i størrelse fra ca. 99 m2 til 148 m2.

Besøg hjemmesiden for Rådhusstræde

TK Development henviser til ejendomsmægler Danbolig Køge på tlf. 56 66 20 00 eller mail: koege@danbolig.dk

Området omkring boligerne i Rådhusstræde er del af TK Developments omfattende byggeri i Stationsområdet, der stod færdigt i efteråret 2018 som et helt nyt handelskvarter med mange nye butikker, restauranter, biograf m.m.

Læs mere om TK Development

Relaterede nyheder:
"TK Development har åbnet for boligsalg i Stationsområdet" (02.03.17)

Å-GRUNDEN

Å-grunden i Stationsområdets sydlige ende vil Partnerskabet Å-GRUNDEN KØGE A/S opføre et nyt boligbyggeri i tre etager.

Er du interesseret i en bolig på Å-grunden, kan du kontakte Per Brøndum Andersen, Å-GRUNDEN KØGE A/S på tlf. 20 90 13 06.

Relaterede nyheder:
"Boliger på Å-grunden i Køge er på vej" (21.06.16)
"Å-grunden forberedes til det kommende boligbyggeri" (31.03.17)