Fællesbyg Køge Kyst

Ejerlejligheder med fokus på fællesskab i beboerdrevet boligprojekt
Fællesbyg Fra Første Spadestik

Bliv en del af et unikt fællesskab

Fællesbyg Køge Kyst er et pionerprojekt, hvor beboerne selv står for - som de første i Danmark - at opføre en hel boligkarré i fællesskab. Byggeriet er i fuld gang og er nu skudt helt op i højden - og der er fortsat lejligheder til salg.

Boliger spænder fra 65 til 170 kvadratmeter, og alle lejligheder har egen altan eller terrasse. Derudover får beboerne adgang til et stort fælleslokale med køkken, og der bliver to ”hotelværelser” i bygningen. Hver bolig skal bidrage til fællesarealerne med indtil 10% af boligens bruttoareal.

Byggeriet har desuden fokus på bæredygtighed, der fx kan komme til udtryk i regnvandsopsamling, grøn energi og naturlig ventilation i lejlighederne.

Det forventes, at beboerne kan flytte ind i foråret 2021.

Se boligerne på Fællesbyg Køge Kysts hjemmeside.

Fællesbyg Lejlighed

Salg af boliger er i gang

Fællesbyg Køge Kyst boligkarré kommer til at bestå af 45 lejligheder. Mange af boligerne er allerede solgt, men der er stadig mulighed for at vælge blandt boliger på 65-170 m2 med 2-4 værelser, der er beliggende enten i stueetagen eller på 1., 2. eller 3. sal.

Priserne varierer fra kr. 2.028.00 til kr. 4.930.000.

Besøg projektet: Fællesbyg Køge Kyst holder normalt åbent hus i deres salgspavillon på Strandkvanen hver søndag kl. 13-15. Du kan også booke en personlig fremvisning på sikker afstand. På projektets hjemmeside kan du orientere dig om muligheden for at se en prøvebolig. Tjek også Fællesbyg Køge Kysts Facebook-gruppe.

Indflytning fra: Foråret 2021

Boliger egnet til: Børnefamilier, singler, seniorer

Boligtyper: Ejerlejligheder

Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten

Kontakt Fællesbyg Køge Kyst

Du er altid velkommen til at kontakte foreningen Fællesbyg Køge Kyst for at høre mere om projektet, fællesskabet og mulighederne.

Fællesbyg Køge Kyst samarbejder også med Danbolig Køge, som du er meget velkommen til at kontakte for priser, tegninger og andet materiale.

Fællesbyg Salgspavillon 150X150
Fællesbyg Køge Kyst
Fællesbyg Køge Kyst faellesbygkoege@gmail.com Tlf. 21 47 51 50
Danbolig Køge Facade 150X150
Danbolig Køge
Strandvejen 1 4600 Køge koege@danbolig.dk Tlf. 56 66 20 00
  • Fællesrum hos Fællesbyg Køge Kyst Beboerne i Fællesbyg Køge Kyst får bl.a. adgang til et dejlig stort fælleslokale med køkken Visualisering: Tegnestuen Vandkunsten
  • Fællesbyg Lejlighed Fra nogle af boligerne kan man i fremtiden kigge direkte ud på den grønne alminding ved siden af. Visualisering: Tegnestuen Vandkunsten
Hvor finder jeg
Byggefaellesskaber Forside

Byggefællesskaber

Pionerprojektet Fællesbyg Køge Kyst er et centralt eksempel i denne publikation om beboerdrevet boligbyggeri i byudvikling.

Man kan også læse om andre eksempler på, hvordan byggefællesskaber kan bidrage til bykvaliteten – samtidig med at publikationen sætter fokus på rammerne i forhold til organisering, finansiering og byggeproces.

Udgivet af Realdania By & Byg i 2019.

63 sider
14 interviews