Besøg boligprojekterne på Søndre Havn

Flere aktuelle boligprojekter byder interesserede indenfor til at se en prøvelejlighed eller møde folkene bag projektet.

Overvejer du at bo tæt på strand, natur og Køges hyggelige bymidte? Så læg vejen forbi Søndre Havn, hvor Køge Kyst udvikler en mangfoldig bydel med fokus på kvalitet og med plads til fællesskaber.

Der fortsat god mulighed for at komme tæt på og danne sig et indtryk af de nye boliger. Der er både ejer- og lejeboliger i udvalget – og har du særlig lyst til fællesskab, er der også flere spændende muligheder:

Strandterrasserne

Strandterrasserne har sit helt eget arkitektoniske udtryk og en unik beliggenhed i første række ud mod Køge Bugt. Byggeriet består af ejerlejligheder, heriblandt penthouse-boliger, og selvom en stor del af beboerne er flyttet ind i foråret, er der fortsat boliger til salg. Der er mulighed for at komme til åbent hus om søndagen, og du kan også booke en personlig fremvisning. Kontakt Danbolig Køge på 56 66 20 00 eller Nybolig Mariann Trolledahl Solrød på 56 14 61 22. Læs mere på www.strandterrasserne.dk.

Fællesbyg Køge Kyst

Beboerne er nu flyttet ind Fællesbyg Køge Kysts byggeri, og er du interesseret i en høj grad af fællesskab, er det stadig muligt at købe en bolig i Danmarks første fællesbyggede boligkarré. Besøg Facebook-gruppen ”Fællesbyg Køge Kyst” eller kontakt Fællesbyg Køge Kysts formand Christian Hansen på 21 47 51 50.

Skibet og Broen

I Skibet er familielejeboligerne udsolgt, men en del af huset har særligt fokus på fællesskab, nemlig ”Broen”, som er et boligfællesskab for gruppen 50+. Her er der stadig enkelte ledige boliger, og du har mulighed for at få en personlig fremvisning ved at kontakte LokalBolig Køge på 56 63 03 39. Se også www.køgekystskibet.dk for mere information.

Er du interesseret i at få løbende besked om nye muligheder for at bo i Køge Kyst, kan du tilmelde dig Nyt om boliger i Køge Kyst.

Magasin Forside

Magasin om Søndre Havn

Køge Kyst har sendt et magasin på gaden, hvor du kan læse om de nye boliger og den byudvikling, der er i gang.

Mød beboeren og fællesbyggeren – og hør om historien bag, bl.a. fra borgmesterens synsvinkel.