Besøg boligprojekterne på Søndre Havn

Seks aktuelle boligprojekter byder interesserede indenfor til at se en prøvelejlighed eller møde folkene bag projektet.

Overvejer du at bo tæt på strand, natur og Køges hyggelige bymidte? Så læg vejen forbi Søndre Havn, hvor Køge Kyst udvikler en mangfoldig bydel med fokus på kvalitet og med plads til fællesskaber.

Der fortsat god mulighed for at komme tæt på og danne sig et indtryk af de nye boliger. Der er både ejer- og lejeboliger i udvalget – og har du særlig lyst til fællesskab, er der også flere spændende muligheder:

Kystengen

Den karakteristiske røde bygning stod færdig i oktober 2019, og hovedparten af lejlighederne er nu beboet. Men der er fortsat få boliger til salg i Kystengen, og bygherren Bonava tilbyder alle interesserede en tryg privat rundvisning og holder fra tid til anden åbent hus. Læs mere eller book en fremvisning på www.bonava.dk/kystengen. Du kan også kontakte Bonava’s salgsteam på 72 30 10 49.

Strandterrasserne

Strandterrasserne har sit helt eget arkitektoniske udtryk og en unik beliggenhed i første række ud mod Køge Bugt. Byggeriet består af ejerlejligheder, heriblandt penthouse-boliger, og selvom en stor del af beboerne er flyttet ind i foråret, er der fortsat boliger til salg. Der er mulighed for at komme til åbent hus om søndagen, og du kan også booke en personlig fremvisning. Kontakt Danbolig Køge på 56 66 20 00 eller Nybolig Mariann Trolledahl Solrød på 56 14 61 22. Læs mere på www.strandterrasserne.dk.

Fællesbyg Køge Kyst

Fællesbyg Køge Kysts byggeri er nu skudt helt op i højden, og her er det muligt at købe en ejerbolig med en høj grad af fællesskab med indflytning fra 2021. Fællesbyg Køge Kyst holder åbent hus i deres salgspavillon på Strandkvanen hver søndag kl. 13-15. Du kan også booke en personlig fremvisning på sikker afstand ved at ringe til Danbolig på 56 66 20 00. Læs mere på www.fællesbyg.net eller på Facebook, i gruppen ”Fællesbyg Køge Kyst”. Du kan også kontakte Fællesbyg Køge Kysts formand Christian Hansen på 21 47 51 50.

Skibet og Broen

Er du på udkig efter en lejebolig, er det fortsat muligt at besøge Skibet, hvor de første beboere flyttede ind omkring 1. april. En del af huset har særligt fokus på fællesskab, nemlig ”Broen”, som er et boligfællesskab for gruppen 50+. Skibet og Broen holder åbent hus søndage kl. 12-13, og du skal tilmelde dig på forhånd. Tjek www.køgekystskibet.dk for mere information og forholdsregler ved besøg – eller kontakt DEAS på 70 30 22 10 eller koegekyst@deas.dk. Er du særligt interesseret i boligfællesskabet Broen, kan du kontakte LokalBolig Køge på 56 63 03 39.

Strandparken

Stilistiske og rummelige lejeboliger finder du også i projektet Strandparken, som består af to færdige boligkarréer, hvoraf det stadig er muligt at blive en del af fællesskabet i ejendommene. Du kan booke en fremvisning i Strandparken ved at sende en mail til boligudlejning@newsec.dk eller læse mere på www.strandparken4600.dk.

Enggården og Engparken

Endelig er der lejeboliger at få i de to karréer Enggården og Engparken. Enggården er færdigbygget, og de fleste af lejlighederne er nu beboet – og Engparken følger til september. Der er mulighed for at booke en personlig fremvisning ved at ringe til LokalBolig Køge på 56 63 03 39. Læs mere på www.sondrehavnboliger.dk.

Er du interesseret i at få løbende besked om nye muligheder for at bo i Køge Kyst, kan du tilmelde dig Nyt om boliger i Køge Kyst.

Magasin Forside

Magasin om Søndre Havn

Køge Kyst har sendt et magasin på gaden, hvor du kan læse om de nye boliger og den byudvikling, der er i gang.

Mød beboeren og fællesbyggeren – og hør om historien bag, bl.a. fra borgmesterens synsvinkel.