Besøg boligprojekterne på Søndre Havn

Om søndagen har du en særlig mulighed for at komme helt tæt på de nye boliger på Søndre Havn i Køge. Seks aktuelle boligprojekter byder nemlig interesserede indenfor til åbent hus hver søndag midt på dagen.
OBS: Pga. forholdsregler i forbindelse med coronavirus holder boligprojekterne p.t. ikke åbent hus på normal vis. Se de enkelte projekters hjemmesider for mulighederne for at se en prøvebolig.

Overvejer du at bo tæt på strand, natur og Køges hyggelige bymidte? Så er søndag den helt rigtige dag at lægge vejen forbi Søndre Havn, hvor Køge Kyst udvikler en mangfoldig bydel med fokus på kvalitet og med plads til fællesskaber.

Inden for tidsrummet kl. 11-14 kan du nemlig hver søndag gå rundt og høre meget mere om boligerne til åbent hus hos seks af de igangværende boligprojekter – og der er både ejer- og lejeboliger i udvalget. Har du særlig lyst til fællesskab, er der også flere spændende muligheder:

Kystengen

Huset med den karakteristiske røde farve er nu færdigbygget, men der er stadig lejligheder til salg. Kystengen holder åbent hus hver søndag kl. 11-12 med indgang via Søndre Badevej 3C. Læs mere på www.bonava.dk/kystengen.

Strandterrasserne

Byggeriet rummer ejerlejligheder med unik beliggenhed i første række ud mod Køge Bugt. De første beboere flytter ind i marts 2020, og der er fortsat boliger til salg. Strandterrasserne holder åbent hus hver søndag kl. 12-14 på Søndre Badevej 6. Læs mere på www.strandterrasserne.dk.

Fællesbyg Køge Kyst

Er du interesseret i en ejerbolig med en høj grad af fællesskab fra 2021, kan du besøge det nyskabende byggefællesskab, som opfører et hus med fællesfaciliteter i byggeriet. Mød Fællesbyg Køge Kyst i deres salgspavillon på Søndre Molevej hver søndag 12-14. Læs mere på www.fællesbyg.net.

Skibet og Broen

Er du på udkig efter en lejebolig, har Skibet åbent hus hver søndag kl. 12-13 på Søndre Molevej 8K st., 4600 Køge. Også her er der et særligt fokus på fællesskab i en del af byggeriet, nemlig i ”Broen”, som er et bofællesskab for gruppen 50+. Skibet åbner til april. Læs mere på www.køgekystskibet.dk.

Strandparken

Lejeboliger finder du også i projektet Strandparken, som består af to færdige boligkarréer, hvoraf det stadig er muligt at få en lejebolig den senest opførte, hvide karré. Du kan besøge Strandparken hver søndag kl. 12.30-14.00 på Søndre Badevej 2A, st. Læs mere på www.strandparken4600.dk.

Enggården og Engparken

Endelig er der lejeboliger at få i de to karréer Enggården og Engparken, som du kan besøge hver søndag kl. 11-12 på Strandpassagen 3B, st. 02 med indgang via Søndre Molevej 6. Læs mere på www.sondrehavnboliger.dk. Enggården åbner i marts 2020 og Engparken i september 2020.

Der kan være ændringer i tidspunkterne for åbent hus omkring jul. Tjek projekternes egne oplysninger for at være på den sikre side.

Er du interesseret i at få løbende besked om nye muligheder for at bo i Køge Kyst, kan du tilmelde dig Køge Kysts boligliste.

Magasin Forside

Magasin om Søndre Havn

Køge Kyst har sendt et magasin på gaden, hvor du kan læse om de nye boliger og den byudvikling, der er i gang.

Mød beboeren og fællesbyggeren – og hør om historien bag, bl.a. fra borgmesterens synsvinkel.