Fællesbyg Køge Kyst

Ejerlejligheder med fokus på fællesskab i beboerdrevet boligprojekt
Fællesbyg Fra Første Spadestik

Bliv en del af et unikt fællesskab

Fællesbyg Køge Kyst er et pionerprojekt, hvor beboerne selv står for - som de første i Danmark - at opføre en hel boligkarré i fællesskab.

Boliger spænder fra 65 til 170 kvadratmeter, og alle lejligheder har egen altan eller terrasse. Derudover får beboerne adgang til et stort fælleslokale med køkken, og der bliver to ”hotelværelser” i bygningen. Hver bolig skal bidrage til fællesarealerne med indtil 10% af boligens bruttoareal.

Fællesbyggerne er nu flyttet ind, og der er nu ganske få lejligheder til salg.

Se de ledige boliger her på Selskabet for Billige Boligers hjemmeside.

Fællesbyg Lejlighed

Tæt på udsolgt

Fællesbyg Køge Kyst boligkarré består af 45 lejligheder. Der er nu kun en enkelt bolig til salg.

Besøg projektet: Det er muligt at booke en fremvisning efter aftale. Få mere information på Selskabet for Billige Boligers hjemmeside. Tjek også Fællesbyg Køge Kysts Facebook-gruppe.

Indflytning fra: Karréen er indflyttet i foråret 2021.

Boliger egnet til: Børnefamilier, singler, seniorer

Boligtyper: Ejerlejligheder

Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten

Kontakt Fællesbyg Køge Kyst

Du er altid velkommen til at kontakte foreningen Fællesbyg Køge Kyst for at høre mere om projektet, fællesskabet og mulighederne.

Fællesbyg Salgspavillon 150X150
Fællesbyg Køge Kyst
Fællesbyg Køge Kyst faellesbygkoege@gmail.com Tlf. 21 47 51 50
  • Fællesrum hos Fællesbyg Køge Kyst Beboerne i Fællesbyg Køge Kyst får bl.a. adgang til et dejlig stort fælleslokale med køkken Visualisering: Tegnestuen Vandkunsten
  • Fællesbyg Lejlighed Fra nogle af boligerne kan man i fremtiden kigge direkte ud på den grønne alminding ved siden af. Visualisering: Tegnestuen Vandkunsten
Hvor finder jeg
Byggefaellesskaber Forside

Byggefællesskaber

Pionerprojektet Fællesbyg Køge Kyst er et centralt eksempel i denne publikation om beboerdrevet boligbyggeri i byudvikling.

Man kan også læse om andre eksempler på, hvordan byggefællesskaber kan bidrage til bykvaliteten – samtidig med at publikationen sætter fokus på rammerne i forhold til organisering, finansiering og byggeproces.

Udgivet af Realdania By & Byg i 2019.

63

14